13 Ocak 2012 Cuma


mavilere uzaklardan bakanlardan değiliz. mavinin içindeyiz, mavi bizim içimizde. aşk bir sarmaşık gibi sarmış heryanımızı. yürekliyiz, cesuruz, aşk için ölünecekse onu da yaparız kuşkusuz. ama aşkımızın kanıta ihtiyacı yok. bizi yolumuzdan çevirecek herhangi bir güç de yok. yürüyoruz ve yorulmuyoruz.
aşkımızı herşeyden üstün kılmayı biliyoruz. ne hayallerimizi bırakıyoruz ne gerçekten uzaklaşıyoruz. bazen yere sapasağlam basıyoruz, bazen bulutların üzerine çıkıyoruz. kimseye aldırmıyoruz, tek söz söyletmiyoruz. madem bu sevda bizim, madem aşk herşeyimiz öyleyse korumak en önemli görevimiz. koruyoruz ve bıkmıyoruz.
korkakların ve ikiyüzlülerin dünyasında bir sevdayı ayakta tutmak kolay değil elbette. yüreklerimiz kocaman. en zor anlarımızda yüreklerimize sığınıyoruz..birbirimizin içine akıyoruz. el eleyiz her zaman. yan yanayız, can canayız...sıcağız ve soğumuyoruz...
birbirimizi olduğumuz gibi kabul ettik. farklılıkların insanı zenginleştirdiğini biliyoruz. birbirimizi bulduğumuz için Tanrıya şükrediyoruz. birbirimiz için yaşamalıyız. sevdikçe hayata daha çok bağlanıyoruz. sarılıyoruz ve bırakmıyoruz.
zaman bu aşkı büyütecek. asırlık bir çınar gibi sağlam kökler salacak toprağa. biz yaşadıkça aşkımız da yaşayacak. ey benim mavi sevdam, umudum, aşk yoldaşım... sana söz bu yürek her atışında senin adını anacak...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder